به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مصرف مواد غذایی ارگانیک و بدون هرگونه مواد نگهدارنده امروز یکی از الزامات سبک زندگی سالم به شمار میرود. یافتههای علمی نشان میدهد مصرف نکردن مواد نگهدارنده یا مواد غذایی مانند شکر سفید در بلند مدت آثار مثبتی بر زندگی افراد دارد. بر همین اساس یک شرکت فناور اصفهانی با ورود به این عرصه در سال 1396، تولید میان وعده و مواد غذایی سالم را برای مردم به ویژه کودکان هدف قرار داده است.
محمد جمشیدی، مدیرعامل شرکت نوتریکا سلامت رادمان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، با اشاره به اهمیت تولید و مصرف مواد غذایی سالم اظهار کرد: با توجه به اهمیت این موضوع، ایده تولید کیک سنجد بدون شکر و شیرینکننده افزودنی پدید آمد که در نهایت تبدیل به محصول و مقدمهای برای تولید سایر محصولات شد.
وی افزود: کیک تهیه شده از آرد کامل سنجد به همراه هسته و شیرینشده با پودر میوه خشکشده، یکی از محصولات سالم و مفید برای کودکان است. در طب سنتی، سنجد یکی از قویترین غضروفسازها در طبیعت است. ما ارزش غذایی سنجد را به صورت یک میانوعده به تغذیه دانشآموزان و خانوادهها وارد کردیم. مصرف این محصولات علاوه بر اینکه استخوانبندی کودکان را بهبود میبخشد، به دلیل وجود میوههای پودر شده، مواد غذایی بسیاری را نیز به بدن وارد میکند.
مدیرعامل شرکت نوتریکا سلامت رادمان افزود: تولید بیسکوئیت از آرد کامل سنجد به همراه هسته و پودر خرما، بدون مواد نگهدارنده در کنار بیسکوئیت کاکائویی با آرد کامل گندم، بیسکوئیت فندقی (تشکیلشده از پودر فندوق ایرانی و آرد کامل گندم) کوکی قهوه هسته خرماست و کوکی نارگیلی از دیگر محصولات ماست با برند آناگل تولید شده و به دست مصرفکنندگان میرسد.
جمشیدی خاطرنشان کرد: نکته مهم درباره محصولات تولید شده این است که علاوه بر عدم استفاده از شکر و مواد نگهدارنده، از مواد کاملا طبیعی همچون جو دو سر پرک، جوانه گندم، گیاهک گندم، سبوس چند غله و مواد غذایی غنیسازی شده استفاده شده است. باید توجه داشت در تولید این محصولات، از روغن ارده کنجد استفاده شده که هم سالم و هم مقوی است.
وی گفت: مصرف شکر در درازمدت باعث ایجاد پوکی استخوان، دیابت، کاهش حافظه و ... میشود. استفاده از مواد نگهدارنده هم مشکلات خاص خودش را دارد که مجال بحث آن نیست. نکته قابل توجه درباره مدت نگهداری این محصولات این است که بیسکوئیتها و کوکیها با اینکه هیچ مواد نگهدارندهای ندارد، تا یکسال قابلیت نگهداری دارد و از این حیث تفاوتی با سایر محصولاتی که تاکنون تولید میشده ندارد اما سالمتر است.
شایان ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت اجرایی خود را نزدیک به سه دهه است که به طور جدی با راهاندازی اولین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکتهای فناور نوپا که ایدههای نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن را ندارند، آغاز کرد و به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتا تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. هم اکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیش از 640 واحد فناور مستقر بوده و برای بیش از 8400 نفر نیز اشتغال پایدار ایجاد شده است.
تعداد بازدید : ۲۵۴ تاریخ: 1401/10/04
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
تسهیل سرمایهگذاری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مرکز فناوری کشور دنبال میشود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همراهی رئیس شهرک، از نمایشگاه ت…ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…